Lichtadvies op maat

Candela, Lichtadvies op maat Candela, Lichtadvies op maat

Wij weten dat de juiste verlichting kiezen verder gaat dan het uitzoeken van een mooie armatuur. Wij zien verlichting dan ook als een verlengstuk van uw interieur. Een nieuwbouwwoning, kantoor of winkel? Wij bepalen de sfeer in elke ruimte en vertalen jouw visie in een totaalconcept op maat, waarbij functie en stijl, interieur en licht perfect in harmonie treden. Doorheen het proces kunt u rekenen op onze excellente service en persoonlijke aanpak. Van inspiratie in de showroom tot lichtplan en installatie. Bij ons bent u aan de bron.

Arrow down Candela Verlichting: Joëlle

1 — Inspiratie

Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom ter inspiratie. We gidsen u doorheen 250m2 aan verlichting in verschillende stijlen van topmerken. Op basis van uw stijl en gewenste verlichtingsfuncties van de ruimte geven we graag advies en gaan we op zoek naar de juiste, meest duurzame oplossingen.

Candela Inspiratie

2 — Lichtplan

Op basis van een lichtstudie van de ruimte(s) of een aangeleverde plattegrond maken wij een lichtplan op. Samen kiezen we voor stijlvolle verlichting passend bij uw project, al dan niet in samenspraak met uw interieurarchitect. Dit voorstel bevat een lichtplan uitgewerkt in AutoCAD, een offerte alsook fiches van de voorgestelde armaturen en accessoires.

Candela Lichtplan

3 — Plaatsing

Na goedkeuring van het lichtplan komt onze plaatser de verlichting installeren. Wij kiezen bewust voor een eigen plaatser voor de beste uitvoering en maximale gemoedsrust.

Candela Plaatsing

4 — Naservice

Ontzorgen staat centraal in onze aanpak, in elke fase. Ook na installatie kunt u bij ons terecht voor eventuele herstellingen.

Candela Naservice